Vardagar 07.30-16.30
Lunch 13.00-13.45

KCRacing

Gullbernav. 20
0455-133 18


 

Vi är återförsäljare av KCRacings sortiment för opimering och tuning av dieselbilar.

Plug-In boxar för diesel motorer - Mer effekt, lägre förbrukning.
 Komplett sortiment till alla dieselbilar med elektroniskt system samt lastbilar, bussar, traktorer, grävmaskiner och skogsmaskiner.

Sök i KCRacing's databas och se effektökning och produktfaktaTa fram Din bils fulla potential!

Med Sprint Booster svarar motorn snabbare på gaspedalen. Den förbättrade gasresponsen ger bilen en sportigare karaktär och den blir både roligare och enklare att köra. Resultatet kommer förvåna Dig!

Mer info här


KCR Diesel Power (dieseloptimering)

KCR Diesel Power är en tillsatsbox till dieselbilar med elektronisk styrd dieselpump. Fördelen med detta system är att man ej behöver öppna styrboxen och modifiera bilens original system. Vi har ett komplett system för nästan alla diesel fordon.

Ge din turbodiesel nytt liv

På dagens moderna dieselmotorer sitter det en elektronisk styrd dieselpump. Dieselpumpen får sin signal från styrboxen. Effektboxen monteras mellan dieselpumpen och styrboxen och genom sin moderna elektronik så optimeras signalerna till dieselpumpen. Bränsleparametrarna ändras så att verkningsgraden i motorn ökar. Detta medför att motorn blir starkare och effektivare över hela varvtalsregistret.

Alla elektroniska funktioner såsom lambda-styrning, "OBD II" och service-indikering bibehålles vid montering av effektboxen. Bilen kan besiktigas med boxen monterad. Vid mätning erhålls normala värden och inga felkoder.

KCR Diesel Power ökar effekten och vridmomentet med 20 – 35 %. En stor fördel med KCR Diesel Power är att kraften börjar tidigt i varvtalet, oftast redan mellan 1000 – 1500 r/min.

Bilen kommer att bli mycket trevligare att köra i både stadstrafik och på landsvägen. Säkra och snabba omkörningar blir en trevlig upplevelse.

Bränsleförbrukningen bibehålls eller så får man en lägre förbrukningen p.g.a att effektboxen gör motorn effektivare. En besparing på 5 – 10 % är inte ovanligt. Minskningen kan variera beroende på körsätt och biltyp. Speciellt på större och tyngre bilar sänks förbrukningen p g a att man utnyttjar den extra kraften på ett bättre sätt.


KCR Öppet Köp  

Öppet Köp i 30 dagar

Vi är helt övertygande om att du som kund blir nöjd med resultaten. Men vi vill ge våra kunder en extra trygghet, 30 dagars* öppet köp.

Full returrätt

Du kan köpa och prova en produkt och skulle du mot förmodan inte vara helt nöjd så har du 30 dagars* full returrätt.

*Frakter och monteringskostnader återbetalas ej.

 


www.manssons.nu